Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Världspremiär för LIDL och Heidi Klums klädkollektion

”Heidi & The City” är temat för världspremiären av LIDL och Heidi Klums första klädkollektion, Esmara by Heidi Klum. Den 7 september presenteras kollektionen för första gången på den internationella scenen under New York Fashion Week. Internationell försäljningsstart för Esmara by Heidi Klum är den 18 september 2017.

#LETSWOW New York
Den 7 september avslöjar Heidi Klum och LIDL mysteriet bakom #LETSWOW-kampanjen som lanserades i 28 länder i början av augusti. Då firas samarbetet med premiären av den första gemensamma klädkollektionen, Esmara by Heidi Klum. Allt sammanfaller under New York Fashion Week, där kläderna för första gången visas upp på den internationella scenen.

– LIDL har aldrig tidigare förknippats med mode, men med Heidi Klum på vår sida som kreativ källa, inspiration och framgångsrik designer vill vi förändra det. #LETSWOW står för mode, överraskning och spänning – precis som LIDL, säger Gabriella Goldman, strategi- och kommunikationsdirektör, LIDL.

Mångsidig som Heidi Klum
Kollektionen är vild som New York och mångsidig som Heidi Klum själv med en urban känsla och hög wow-effekt. Leopardmönstrade blazers och stilrena toppar, bomberjackor och skinny jeans, fin spets och rockiga läderkläder i färger som starkt blått och cognac. Varje plagg erbjuds till ett bra pris i sann LIDL-anda. Plaggen kostar från 70 till cirka 200 kronor och de äkta läderjackorna i bikerstil beräknas ligga på cirka 600 kronor.

Metropolen New York, där trender föds och efterlevs, är mer än bara en plats för premiären. För den tyska modeikonen har favoritstaden varit en stor inspirationskälla i arbetet med ”Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City”.

– Jag ville skapa mode med en wow-effekt som gör det enkelt att kombinera plaggen. Mode för kvinnor som vill klä sig snyggt och allt till ett oslagbart pris, säger Heidi Klum.

Internationell försäljningsstart den 18 september
Den 18 september påbörjas försäljningen. Utöver kläder i storlekarna 36 till 44 inkluderar klädkollektionen också accessoarer och skor i storlekarna 38 till 41. Internationellt kommer kollektionen vara tillgänglig för kunder i totalt 28 länder och i över 10 000 LIDL-butiker.  

Källa: Lidl