Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vilken klubb väljer Zlatan?

Foto: Wikipedia

Under den så kallade ”Silly Season” perioden sprids många rykten om vilka klubbar som är intresserade av vilka spelare och tvärtom. Dessa skvaller och skriverier grundar sig ofta i rätt så lösa spekulationer, men en viss sanning brukar nästan alltid ligga bakom ett rykte.

För Zlatan Ibrahimovic del handlar det givetvis om huruvida stjärnan kommer att fortsätta i Barcelona även nästa säsong för att jaga vidare den Champions League titel han inte fick vinna förra säsongen.

Pep Guardiola, Barcelonas coach, har sagt att man inte skickar iväg en spelare som Zlatan till vilken klubb som helst utan att en spelare av sådan kaliber måste få välja själv. Enligt Betways oddssättare är det troliga att Zlatan kommer välja att stanna kvar i Barcelona även nästa säsong. Att den svenska stjärnan stannar kvar hos den spanska toppklubben betalar 1.60 gånger pengarna medans en flytt till Milan skulle ge 400 kr tillbaka på en satsad hundralapp. Minst troligt, av de klubbar som finns att välja mellan i specialspelet, är att Zlatan väljer att gå tillbaka till någon av sina forna klubbar Inter eller Juventus, eller att han skulle välja det engelska topplaget Chelsea. Dessa tre klubbar står för närvarande i 13 gånger pengarna

Källa: Mynewsdesk