Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kapten Röd intar Globen

Kapten Röd. Foto: Ellika Henriksson

Efter en sommar med turnén ”Hundralappen” väljer Kapten Röd att lägga till ett sista datum i samma koncept på Globen i Stockholm den 16 december.

Jag har hela tiden haft en känsla av att en pusselbit saknats sen i somras. För även om vi flängde land och rike runt med Hundralappen turnén, så lyckades vi aldrig få till ett gig i Stockholm där jag vet att jag har en stor lyssnarskara. Därför är jag extra glad att vi nu, innan vi lämnar konceptet Hundralappen åt historien, intar Globen den 16 december. För er som inte vet, så handlar Hundralappen om att så många som möjligt ska kunna gå på min konsert, oavsett tjocklek på plånboken! Det är tydligen första gången någon anordnar en egen spelning i Globen till det priset – så kom och gör det till en folkfest med oss! Hoppas vi ses! <3”, säger Kapten Röd om spelningen i december.

Sommarens turné ”Hundralappen” genomfördes i elva städer runt om i Sverige och avslutades på ett utsålt Slottsskogsvallen i Göteborg

 

Under sommarens turné gick det inte att genomföra en konsert i Stockholm men efter hårt jobb och totalt bortseende av ekonomisk risk och sedvanlig envishet lyckades ett datum spikas på Globen den 16 december.

 

Förutom sommarens turné har Kapten Röd släppt singeln Rudeboy Love samt medverkat i SVT programmen Ebbots Ark och Folkets Musik. Utöver förberedelserna inför konserten jobbar Kapten Röd på ny musik som planeras släppas till våren.

Källa: Anna Moore