Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

HYUNDAIS VICE PRESIDENT FÅR PRESTIGEFULL UTMÄRKELSE

Allan Rushforth, Vice President på Hyundai Motor Europe, har utsetts till 2010 års” Sales and Marketing Executive Eurostar” av Automotive News Europe.

Detta pris delas ut årligen till någon framgångsrik person inom bilindustrin och är förstås en oerhört prestigefull utmärkelse. Vinnarna väljs från hela Europa av redaktörerna för Automotive News Europe och en formell ceremoni kommer att hållas på årets Paris Motor Show i slutet av september.

Jason Stein, Automotive News utgivare i Europa:

– 2010 Eurostar har lyckats trots den värsta recessionen på flera årtionden. Hyundais vice ordförande Allan Rushforth kan se tillbaka på ett mycket väl utfört arbete under det gångna året.

– De flesta biltillverkare i Europa har gynnats av statliga incitament som uppmuntrat bilägare att byta ut gamla bilar mot nya. Hyundai kunde dra nytta av skrotningspremier på marknader som Tyskland, Frankrike och Italien. Under de två år som gått sedan Rushforth började på Hyundai har han lagt en solid grund för ökad professionalism, försäljning, marknadsföring och distribution konstaterar Stein vidare.

– Jag är mycket stolt över den fina utmärkelsen. Detta återspeglar det hårda arbete som präglat hela företaget det senaste året, för att öka kännedomen om varumärket och därmed också öka försäljningsvolymen, säger Rushforth

Källa: Mynewsdesk