Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sweden International Horse Show är tillbaka första advent 2021

Emelie Nyeröd och Floppy Disc. Foto: Zquid
Emelie Nyeröd och Floppy Disc. Foto: Zquid

Efter ett intensivt arbete för att kunna genomföra SIHS Special Edition i februari 2021, ett evenemang anpassat till det rådande läget med covid-19, har organisationen bakom Sweden International Horse Show tyvärr behövt ta beslutet att ställa in vinterns upplaga av evenemanget.

– SIHS innebär sport och show på allra högsta internationella nivå och en fantastisk stämning på plats i Friends Arena, som vår härliga publik är med och skapar. Det kommer vi tillbaka med den 25-28 november 2021, säger Christin Ericsson, Event Director för Sweden International Horse Show.

– Att ställa in vinterns evenemang är ett tungt beslut att fatta, men med de restriktioner som gäller i dagsläget, avseende publik och internationellt resande kan vi inte erbjuda ett evenemang som håller den höga kvalitet vår publik är van vid och förväntar sig och då ska vi heller inte genomföra evenemanget, fortsätter Christin Ericsson.

Vinterns upplaga av Sweden International Horse Show skulle bjuda på spännande nyheter i form av en helt ny arenalösning och nya spännande tävlingsformat. Nu kommer organisationen att arbeta vidare med dessa planer för att erbjuda ett fantastiskt evenemang under första adventsveckan 2021, så lägg redan nu in den 25-28 november 2021 i kalendern.

Källa: SIHS