Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nu lanseras KISS Black Diamond Premium Dark Rum, den första produkten i KISS Rum Kollection

Svart flaska med Kiss-loggan. Foto: Brands For Fans
Foto: Brands For Fans

De legendariska rockikonerna KISS är högaktuella då de i dag lanserar sin första mörka rom på den svenska marknaden, KISS Black Diamond Premium Dark Rum, är den första produkten att lanseras i ”KISS Rum Kollection”. Romen är det senaste tillskottet och en efterlängtad lansering i dryckesleverantören Brands For Fans portfölj.

20e oktober lanserades KISS Black Diamond Premium Dark Rum på Systembolaget. Namnet Black Diamond är taget från det bombastiska slutspåret på gruppen KISS ikoniska debutalbum KISS från 1974. Romen är en len blandning av karibisk rom ekfatslagrad upp till 15 år med en alkoholhalt på 40%.

För många musikfantaster är KISS ett av de mest inflytelserika rockband i historien och fortsätter vara det 45 år efter deras debut. På samma sätt lever KISS Black Diamond Premium Dark Rum upp till bandets berömda karriär med sin dominerande smak- och doftprofil. Doften har tongivande inslag av torkad frukt tillsammans med distinkta toner av apelsinskal, knäck, vanilj och nötter som går hand i hand med den behagliga ekfatskaraktären. Smaken vittnar inledningsvis om ekfat och en balanserad sötma följt av väldefinierade toner av torkade aprikoser och dadlar, arrak, vaniljkola, kanel och choklad.

Designen på flaskan som rymmer en halvliter är inspirerad av KISS tidiga år där både deras ikoniska sminkning och kostymer återfinns på etiketten. Den är en hyllning till alla fans som växt upp med gruppens musik.

Sari H. Wilholm på Brands For Fans:

Kiss har varit pionjärer både musikaliskt och visuellt i rock’n’roll-världen och det känns helt rätt att de nu ska ta sig in på dryckesscenen. Det här är fjärde romen i vår portfölj, varav flera har vunnit priser i ansedda globala dryckes-tävlingar, säger Sari H. Wilholm, marknadschef på Brands For Fans. Med dessa framgångar i åtanke känner vi oss säkra på framtiden med KISS Black Diamond Premium Dark Rum. När jag smakar på KISS Black Diamond Premium Dark Rum och tittar på flaskan känner jag mig otroligt stolt över vad vi har uppnått med den här produkten. Den är helt enkelt väldigt bra och håller minst lika hög kvalité som våra tidigare romlanseringar, säger hon.

Firehouse Frenzy

60ml Black Diamond rom

20ml Campari

25ml syrligt hallonsockerlag

60ml Three Cents Cherry Soda

Toppas med vaniljmaräng-skum

Svart/glitter pulverlogo

Häll samtliga ingredienser utom skummet i ett highballglas och rör försiktigt om. Lägg försiktigt ned en lång-smal isbit. Toppa med skummet och garnera med logon

 

KISS Black Diamond Premium Dark Rum

Ursprung: En blandning av karibisk mörk rom, upp till 15 år gammal.

Artikelnr: 82250-02

Alkoholhalt: 40%

Volym: 500ml

Pris: 369kr

 Källa: Brands For Fans