Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kärleken till landslaget

 

I Hemma hos EM-stjärnorna har SVT Sports reporter Johan Kücükaslan träffat några av det svenska EM-landslagets spelare: Albin Ekdal, Dejan Kulusevski, Alexander Isak och Kristoffer Olsson. De fyra delar med sig av sin vardag, men också om drömmar om det kommande EM-spelet.

– Jag vill ge en mer personlig bild av några av det svenska landslagets spelare inför fotbolls-EM och inte bara berätta om vad de presterat på fotbollsplanen, berättar reportern Johan Kücükaslan.

Därför blev det resor till Turin, San Sebastian, Genua och Norrköping för att träffa och ta pulsen på Dejan Kulusevski, Alexander Isak, Albin Ekdal och Kristoffer Olsson. Från början fanns även Zlatan Ibrahimovic med i inspelningsplanerna, men på grund av hans skada fick Johan Kücükaslan och teamet tänka om.

– Den röda tråden i programmet är de fyra spelarnas gemensamma kärlek för det svenska landslaget. Tre av dem gör mästerskapsdebut, men alla fyra har den genuina kärleken till laget, att få spela mästerskapet och förhoppningsvis nå en framgång tillsammans, säger Johan Kücükaslan.

SVT Play fredag 4 juni kl 02.00 och i SVT1 kl 20.00 samma kväll: Hemma hos EM-stjärnorna

Källa: SVT

Bild: Johan Kücükaslan och Alexander Isak i San Sebastián. Foto: SVT