Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Senior-SM i tyngdlyftning i Halmstad den 9-10 oktober 2021

Svenska Tyngdlyftningsförbundet, Skåne-Hallands Tyngdlyftningsförbund och Eleiko Group AB arrangerar senior-SM i Halmstad 9-10 oktober 2021.

Trots att SM-veckan ställts in så kommer senior-SM i tyngdlyftning att hållas i Halmstad. Detta med Skåne-Hallands Tyngdlyftningsförbund som lokal arrangör och med Eleiko Sport Center i Halmstad som tävlingsplats.

– Vi är väldigt nöjda med den här lösningen som gör att vi kan säkerställa ett riktigt bra arrangemang för senior-SM 2021. Skåne-Halland och dess föreningar har en gedigen erfarenhet av att arrangera SM-tävlingar och vi är tacksamma mot Eleiko som lånar ut sina lokaler och utrustning, säger Joakim Eriksson, ordförande för Svenska Tyngdlyftningsförbundet.

– Vi kommer tillsammans med våra föreningar att kraftsamla för att arrangera ett så lyckat mästerskap som möjligt. Vi är riktigt laddade för detta, säger Lars Olof Stålner, ordförande för Skåne-Hallands Tyngdlyftningsförbund.

– Eleiko är glada över att välkomna lyftare tillbaka till tävlingsscenen och bidra till ett lyckat senior-SM i tyngdlyftning i höst. Eleiko har varit värd för flera nationella och internationella mästerskap genom åren, och tillsammans med vår långvariga partner Svenska Tyngdlyftningsförbundet ska vi säkerställa ett framgångsrikt och minnesvärt evenemang för både tränare och tävlande, säger Erik Blomberg, VD på Eleiko.

Källa: Svenska tyngdlyftningsförbundet