Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Efter fyra år med över 800 föreställningar på Tyrol i Stockholm öppnar nu Ulvaeus upp dörrarna till Mamma Mia! på Ronda i Göteborg

 

 Januari 2016 ägde Världspremiären av Mamma Mia! The Party rum. Björn Ulvaeus tillsammans med Roine Söderlundh skapade en upplevelse utöver det vanliga. Idén till ett Mamma Mia!-inspirerat party föddes ur succén med musikalen som har setts av 65 miljoner människor runt om i världen.

Anrika Rondo har förvandlats till Nikos grekiska taverna som är något utöver det vanliga och erbjuder en unik upplevelse som inte finns någon annanstans i Sverige. Med en uppdaterad Mamma Mia! The Party koreografi, mer specialeffekter, en större ensemble, en medelhavsinspirerad meny med grekiska läckerheter, ABBA-låtar, sång och dans bjuds gästerna på en fest som överträffar det mesta.

 Att få ha varit med och skapat en helt ny form av underhållning som Mamma Mia! The Party har varit bland det roligaste projekt jag varit med om. Responsen vi fått från publiken både i Sverige och England har varit över förväntan och jag ser fram emot premiären på Rondo ikväll, säger Björn Ulvaeus, exekutiv producent.
–  Jag har fått vara med och skapa en grekisk verklighet i både Stockholm och London där upplevelsen har bjudit gästerna på en fest med dans och glädje mitt i MAMMA MIA!-världen. Äntligen får vi dra igång partyt och öppna upp dörrarna till Mamma Mia! The Party i Göteborg, säger Roine Söderlundh, regissör.

Källa: Zap PR

Foto: Raphael Saulus