Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bonusfamiljen är tillbaka

 

Det är dags att återvända till vår bonusfamilj. Den 25 oktober är det premiär på SVT Play och i SVT1. Det är också klart att dom tre första säsongerna kommer att vara tillgängliga på SVT Play från och med den 18 oktober. Årets säsong består av 8 avsnitt á 45 minuter. I rollerna: Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Emma Peters, Niklas Engdahl, Marianne Mörck, Christer Lindarw, Tuva Novotny mfl. Producent: Helena Franck, FLX. Regi: Amanda Adolfsson & Eddie Åhgren. Manus: Moa Herngren, Ditta Bongenhielm, Jacob Seth Fransson. Manuskonsulent: Clara Herngren.

Om den nya säsongen
När den fjärde säsongen av Bonusfamiljen tar vid två år senare har livet som småbarnsföräldrar tärt på Lisa och Patrik. Lisa har expanderat verksamheten och Patrik är kvar som lärare i skolan. Deras yngste son Buster har Downs syndrom och de är inte alltid överens om hur man bäst rustar honom för ett bra liv framöver. De kommer under säsongen även få möta sitt livs största utmaning.

Bianca pluggar på universitetet och går en kurs i psykologi och hon testar mer än gärna sina teorier på familjen. William och Eddie har börjat på gymnasiet och försöker finna sig tillrätta på sina nya skolor.

Danny blev dumpad på Mallorca och har flyttat hem och in till bästisen Bigge som erbjudit honom ett rum. En som inte direkt jublar över att den tidigare kollegan har parkerat sig hos morsan är Martin, som kämpar i motvind med att få sin relation med Sima att fungera.

Katja och hennes mamma Louise har aldrig haft en nära relation och ingen av dem har varit intresserad av något frekvent socialiserande, båda är självständiga och vill klara sig själva. Men nu har Louise blivit äldre och behöver plötsligt Katjas hjälp, något som båda har svårt att förhålla sig till.

Allt är (nästan) som vanligt i Bonusfamiljen med andra ord och hösten 2021 får vi äntligen följa deras framgångar och tillkortakommanden igen.

Medverkande
Lisa – Vera Vitali
Patrik – Erik Johansson
Katja- Emma Peters
Henrik – Niklas Engdahl
Martin – Fredrik Hallgren
Sima – Nour El Refai
Bigge – Marianne Mörck
Danny- Christer Lindarw
Eddie – Frank Dorsin
William – Jacob Lundqvist
Bianca – Amanda Lindh
Lo – Donna Arwin
Buster – Philoue Blomquist
Jan – Johan Ulveson
Ylva – Ann Petrén
Elin – Tuva Novotny
Louise – Monica Stenbeck
Jens – Måns Nathanaelson
Nikki – Petrina Solange
Filip – Martin Luuk


Manus

Moa Herngren
Ditta Bongenhielm
Jacob Seth Fransson
Clara Herngren, Manuskonsulent

Produktion FLX
Helena Franck, producent
Pontus Edgren, exekutiv producent

Regi
Amanda Adolfsson
Eddie Åhgren

SVT Drama
Anna Croneman, ansvarig utgivare
Peter Zell, projektledare

Källa: SVT

Bild: Lisa (Vera Vitali) och Patrik (Erik Johansson). Foto: Ulrika Malm