Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Åre Sessions gör comeback 2022 – artister släpps inom kort

 

Den kombinerade musik- och skidfestivalen Åre Sessions är tillbaka. Sedan 2017 har det varit en given del av säsongsavslutningshelgen i Åre. Med det succéartade upplägget att besökarna får en festivalbiljett på köpet av liftkortet, har man under sina tidigare upplagor lockat runt 10 000 besökare varje år. 2020 blev inställt av förklarliga skäl och årets upplaga gjordes det en digital version med artister som Molly Sandén, Fricky och Sabina Ddumba.

Festivalen är tillbaka i full kraft mellan 28 april och 1 maj, 2022. Likt tidigare år varvas några av landets största akter med internationella framgångssagor. Nytt för i år är att festivalen inte bara kommer avsluta skidsäsongen, nu är Åre Sessions också en del av invigningen under skidtestarhelgen 10-12 december, 2021. Mer information om lineup och aktiveringar släpps inom kort.

-Det känns nästan sjukt att säga det, men vi är tillbaka. Som vi har längtat efter fjäll, intensiva festivalspelningar, afterski och manchestermorgnar. Ni som varit på Åre Sessions vet vilken unik pärla det här är. Det finns inget som är som Åre Sessions. Spänn på er pjäxorna, det blir åka av, säger Magnus Olsson, arrangör på Åre Sessions.

Åre Sessions startades av Luger & Norrlands Ljus alkoholfri. Charlotte Liljewall, produktchef för Norrlands Ljus, berättar:
– Vi ser fram emot att skapa upplevelser tillsammans och på Åre Sessions är det extra mycket av just det. För oss är det en självklarhet att vara en presentatör av svensk natur, musik och gemenskap.

Källa: Luger

Foto: Agnes Maltesdotter