Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nu vet vi – FHM far med osanning om “vaccinationspassen”

I Sverige inför regeringen och FHM nu successivt “vaccinpass” för att begränsa smittspridningen i landet. Men man gör det mot bättre vetande. 

Igår fick jag ett bevis för att min tes är korrekt; “vaccinpassen riskerar att öka smittspridningen i landet”.  

Jag var ute på krogen med några vänner. En av mina kompisar hade ett “vaccinpass” som löpt ut. Han hade fått sin andra dos i augusti och därefter ett “vaccinpass” som gällde i tre månader, till slutet av november. Han satt nu med ett utgånget “vaccinpass”. Han testade då, att i appen förlänga passet och – voila – han fick direkt en ny QR-kod, som nu gäller fram till och med 9 juni 2022, det vill säga i 6 månader till. Han har därmed “vaccinpass” för minst nio månader. 

Forskare VET, och det skriver FHM själva på sin hemsida, att de läkemedel som idag används för “vaccinering” endast har ett tillfälligt skydd mot smittspridning, efter sex månader är den absoluta merparten av skyddet borta. Ett “vaccinpass” borde därmed ha en giltighetstid som ligger tydligt UNDER sex månader, ändå kan var och en själv förlänga sitt pass långt bortom denna gräns.  

Vi kommer att se allt fler verksamheter införa “vaccinpass” och vi kommer att ha allt fler personer som rör sig på dessa tillställningar med det felaktiga antagandet att de själva och övriga närvarande har ett gott skydd mot coronasmitta. Detta riskerar självklart till att ÖKA smittan i samhället.  

“Vaccinpass” är en smittorisk – vill man skydda befolkningen måste vi införa ett “immunitetsbevis”, ett bevis som bygger på närvaro av antikroppar, vilka kan förvärvas genom ett aktivt vaccin och/eller genom att ha fått sjukdomen. 

För att få kontroll över smittspridningen finns inga genvägar, processen är väldokumenterad: 

  • Testning 
  • Smittspårning 
  • Isolering 
  • Ev immunitetspass 

FHM känns självklart till detta, men av någon anledning fortsätter man att envisas med “vaccinpass”. Jag låter andra spekulera i orsaken, men det skadar trovärdigheten till myndigheten.