Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Framtidslöftet Jazlin ny stjärna i Halebop Creative Call

Rap och R’n’B-talangen Jazlin är framtidslöftet som skapade stor hype när hon 2020 släppte ett flertal singlar och introducerade sitt unika sound. Nu har hon släppt nästa hit – tillsammans med Halebop Creative Call.

Jasmina ”Jazlin” Jelassi har med sitt unika sound skapat hype på den svenska musikscenen, och efter debuten 2020 har hon släppt ett gäng hit-låtar som alla har hundra tusentals streams. Nu släpper hon låten ”K.A.B”, som handlar om kärleksrelationer, tillsammans med Halebop Creative Call.

– Den tredje upplagan av Halebop Creative Call är snart slut – och vi kunde inte avsluta det på ett bättre sätt. Vi har spanat in Jazlin ett tag nu och visste redan från start att hon skulle ta Musiksverige med storm. Precis som många andra där ute är vi på Halebop ett stort fan, och vi ser fram emot att få fortsätta följa med på hennes resa, säger Nicklas Stuxgren, Head of Halebop.

I och med låtsläppet kommer även en kort dokumentär med Jazlin där får vi följa sångerskan under en dag i barndomstrakterna i Farsta. Hon berättar om den svåra uppväxten som fick henne att börja med musik och hur det inspirerat hennes skrivande. Jazlin tar oss sedan med in i studion där vi får träffa producenten Savvas och höra mer om deras samarbete och arbetet bakom flera av Jazlins hitlåtar.

– Med min musik vill jag förmedla min berättelse, och den är unik. Och jag är glad att Halebop Creative Call velat följa med på den här resan där jag fått utveckla min egen musik och vision, säger Jazlin.

Halebop Creative Call startade 2018 för att ge kreatörer en plattform där de kan göra verklighet av sina drömmar och få den synlighet de förtjänar. Sedan starten har alltifrån möbeldesigners till dokumentärfilmare och neonkonstnärer skapat egna projekt inom konceptet. 2021/2022 utgörs Creative Call av fyra lovande musiktalanger – B.Baby, Meron Mitku, A36 och Jazlin.

Källa och foto: Halebop