Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Anna Beck slutade trea på första linjeloppet i årets världscup

Anna Beck följde upp fredagens seger i specialdisciplinen tempo med att vara fin trea i linjeloppet. Det blev en grymt fin första världscuphelg i belgiska Oostende för Skoghallcyklisten i klass C1

Tre cyklister stack verkligen ut i Anna Becks klass, C3, under långhelgen med VC-premiär när det gäller paracykel i Oostende. Det var inte oväntat amerikanskan Clara Brown, japanskan Keiko Sugiura och så Anna Beck. De summerade faktiskt alla platssiffra fyra.

Och ska man ge någon ett extra plus i kanten är det faktiskt Anna då det var rejäla tidsmarginaler i tempot medan blåsten gjorde det svårt att göra något innan slutskedet av linjeloppet. Det var avvaktande fram till sista varvet. Då kunde Sugiura avgöra, före Brown och Beck.

Anna Beck, som kommer från en säsong med två VM-guld och lika många paralympiska silver, har fått en fin VC-start inför fortsättningen med för hennes del både världscup i Tyskland och EM i Österrike innan maj månad är över i veckan som kommer.

Källa och foto: Svenska Cykelförbundet