Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Allsång på Skansen bjuder på fler artister

Sanne Salomonsen, Kristofer Greczula och Daniel Adams-Ray kommer till Sollidenscenen i sommar för att sjunga med Sanna Nielsen, publiken och tittarna.

Redan på tisdag 12 juli medverkar Sanne Salomonsen och Kristofer Greczula tillsammans med Medina, Eric Bibb och Myra Granberg i Allsången. Och tisdag 2 augusti står Daniel Adams-Ray på Sollidenscenen tillsammans med Mikael Wiehe, Alba August, A36 och Afro-Dite. Daniel Adams-Ray fortsätter med extranummer på SVT Play efter ordinarie sändning samma kväll.

– Vi är så glada att kunna välkomna ytterligare tre spännande och aktuella gäster till Allsång på Skansen. Vår önskan är att komplettera varje program med något alldeles extra, säger Per Rådelius, exekutiv producent för Allsång på Skansen.

Sanne Salomonsen släppte sin första skiva 1972 och var Danmarks största artist under 1980- och 90-talen. I sommar medverkar hon i Diggiloo-turnén över hela Sverige. Daniel Adams-Ray är aktuell med sitt tredje studioalbum, är ute på en sommarturné samt var en av deltagarna i Så mycket bättre 2021. Den 2 augusti medverkar han inte bara i sändningen utan intar även Allsångsscenen i Playförlängningen kl 21.00. Redan som 14-åring bestämde sig Kristofer Greczula för att bli rockstjärna. Tidigare i år släppte han sitt debutalbum med pop- och rockblandade låtar inspirerade av bland andra Prince och David Bowie.

SVT1 tisdag 12 juli kl 20.00: Allsång på Skansen
Medverkande: Medina, Eric Bibb, Myra Granberg, Kristofer Greczula och Sanne Salomonsen
SVT Play tisdag 12 juli kl 21.00: Allsång på Skansen – Playförlängning: Medina

SVT1 tisdag 2 augusti kl 20.00: Allsång på Skansen
Medverkande: Mikael Wiehe, Alba August, A36, Afro-Dite och Daniel Adams-Ray
SVT Play tisdag 2 augusti kl 21.00: Allsång på Skansen – Playförlängning: Daniel Adams-Ray

Källa: SVT

Bild: Sanne Salomonsen. Foto: Nico-dk