Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Faddergalan

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Efter en hel kväll på magasin 7 i Frihamnen i Stockholm interjuvade vi Kevin Borg 22 år från Arvidsjaur om vad han tyckte om faddergalan.
– Det kändes bra att stå på scenen igen. Det kändes skönt.

När vi fråga hur det kändes att vinna idol 2008 svara han att det var bland det bästa som har hänt. Han har fått många nya vänner som är jätte glada för hans skull. Han sjöng så klart vinnar låten With every bit me. Efter sången blev det autograf skrivning. Man ser tydligt att han har gått hem hos tjejernas hjärtan.

Kvällens värdar var Agneta Sjödin och Bengt Magnusson. Båda gjorde ett jättebra jobb när dom tillsammans visa deras reportage dom gjort. Bengts fadder barn har blivit en vuxen kvinna och hon har gift sig lycklig därför behöver hon inte Bengts hjälp något mer. Bengt trodde då att han skulle få lilla systern men så blev inte fallet.

Då fick han gå över till ett fadder projekt och med det menas att man inte bidrar till ett enskilt barn. Det kan vara allt till att stödja en hel by, med olika resurser till t.e.x rent vatten och utbildningar. Agneta har själv två fadderbarn som hon har besökt. Tillsist kan vi säga att dom vi pratade med i publiken var jätte nöjda med hur allt var upplagt. Så här sa Sylvia, Linda och Elisabet: Det var positivt att se dom i verkligheten istället för att titta på teven. Det var första gången hon har varit på faddergalan, Josh Groban var mycket duktig.