Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lets Dance

Det blev ju en ganska trevlig dansshow på fredags kvällen i TV4 Lets Dance. Den här gången hade deltagarna fått lite mer press på sig och alla undrade vem skulle bli utröstad eller rättare sagt vilka får vara kvar en vecka till?. Det gällde att övertyga både juryn och publiken. Många lyckades klara sig vidare på tittarnas röster när juryn hade varit lite strängare.

Den här gången var det skönt att se några stjärnor glänsa till lite extra. Framför allt var det Laila Bagge och Tobias Wallin som visade riktigt fin showdans med sin Quickstep dans! Underbart att se när det flyter så fint i alla moment. De lyckades få högsta poängen hittills med 28, vi får se om någon kan toppa det senare.

Även Magnus Samuelsson och Annika Sjö imponerade med sin Rumba. Tuffe Tony Irwing lyckades tappa fattningen en stund, när han fick se Magnus dansa lite solo framför sig! –”I´m in looove” utbrast han vid jurybåset.

Mojje var ju tvungen avbryta deltagandet i Let´s Dance pga, konstaterad kärlkramp. Han ersattes med kollegan och artisten Niclas Wahlgren som övertar Mojjes danspartner Jeanette Karlsson. Mojje har lämnat sjukhuset och återvänt till Gotland för att vila upp sig . Han hälsar att han mår mycket bättre nu och skickar hälsning till alla barn.Kanske kan han få ny chans nästa säsong att delta i Let´s Dance om det vill sig väl.

Niclas och Jeanette har bara tränat 4 dagar innan fredagens tävling. Många hade haft stora problem med att klara lära sig dansa rumba då. Det gick faktiskt över förväntan, de hamnade på 4e plats med sin fina rumba uppvisning. De fick dela den med inga mindre än favoriten Morgan Alling och Helena Fransson som startade programmet med en quickstep. Magdalena Graaf fick råd skippa klädstrippen som de hade i sin rumba som var lite halvsensuell enligt Tony, ös på mer av allt. Kanske kan hålla med delvis, det blir nog bättre nästa vecka. Även George Scott fick medelbetyg för sin quickstep. Kanske behöver träna mer med Roberto?

Isabella Löwengrip (Blondinbella) gjorde en ganska fin quickstep. Kul och se hennes utveckling i programmet. Hasse Aro lyckas charma folk även om quickstepen lämnade övrigt att önska, så han går vidare, likaså Carl-Jan Grankvist med sin version av rumba. Elisabeth Höglund tog sig vidare med stor hjälp av sin partner Tobias Karlsson med en rumba. Kitty Jutbring och Anders Karlsson gjorde en tveksam quickstep och juryn var inte nådig, de gav bara 4 ynka poäng. Men det räckte med tittarnas röster för att klara sig en vecka till i Let´s Dance.

Linda Haglund och Martin Ragnarsson lyckades få 8 poäng av juryn men de är för anonyma och lyckades inte få kontakt med tittarna som röstade. Det blev alltså Linda och Martin som får lämna Let´s Dance denna vecka.

Det blir spännande att se fortsättningen nästa vecka.