Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Båtmässan Allt för sjön 9-12 mars

Foto: Tobias Dahlen/Sweden Photo Passion AB

 

 

 

 

Båtmässan ”Allt för sjön” bjöd på många spännande utställare. 

Båtmässan ”Allt för sjön” pågick 9-12 mars Under de dagarna kunde de många besökare titta på, fråga och köpa någonting från många utställare som hade sina montrar där.

Bland alla utställare kan man hitta precis som namnet allt för sjön, från båtar, segelbåtar, skotrar och båttillbehör från olika leverantörer eller utställare.

Brixham Books som har två kategorier både båtmedia och charter och turism, Sunstrem Boalifts Nordic som hamnar i kategorin bryggor och trailer,  Bowter AB med sina elbåtar hamnar i kategorin hållbarhet, Erlandssons Brygga AB som representerar många olika märken som hamnar i kategorin båttillbehör, Marindepån i Stockholm AB som presenterar olika märken bland motorbåtar och motorer, Vallen Multi som presenterar några stora märken bland motorbåtar, Xtorm presenterar egna märket bland kategorin hållbarhet, Finnmaster Boats Oy med märket Grandezza i kategorin motorbåtar, We Trade Marine med märke i kategorin bryggor och trailer, Northstar & iSloep/ Stockholm Boats i kategorin motorbåtar och hållbarhet, Drive-in Boatwash i kategorin hållbarhet, Air Head Miljötoaletter hamnar i kategorier båttillbehör, hållbarhet lifestyle och övrigt, Broberg Sweden AB i kategorierna båttillbehör, båtvård, fiske, varv & marinor, kapell, dynor, båtmattor och övrigt, Ryds Båtar hamnar i kategorin motorbåtar och motorer, Nangilima sailing i kategorin charter & turism, Stockholmkajak representerar många olika märken i kategorin vattensport och kajak, rodd & jolle, Agapi Boat Club i kategorin hyra & poola båt, Black Cat Boards AB med sina brädor hamnar i kategorin vattensport, Albatross Sportswear med kläder för segling och övrigt, Marino i kategorin motorbåtar, Weststream med sina varumärken hamnar i kategorierna för båttillbehör, motorbåtar, vattensport, för hela familjen, kajak, rodd & jolle, Surfsport Sweden representerar många märken i kategorierna vattensport och för hela familjen, Aurora IglooBoat i kategorin charter & turism, Betongbryggorna.se som tillverkar och hamnar i kategorin bryggor & trailer, PolyRops med sina rep hamnar i kategorin båttillbehör, Melker of Sweden representerar många varumärken i kategorin vattensport, Nautilus Boat Club hamnar i kategorierna motorbåtar, motorer, vattensport, båtvård, charter & turism, hyra & poola båt, segling och spa/bastu, och många andra utställare.

 

Men det fanns de som brydde sig och engagerade sig för att rädda Östersjön och organisationen Kustbevakningen som värnar liv, miljö och säkerhet till sjöss. Dygnet runt året om, längs hela Sveriges kust.