Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Två personbilar i kollision strax söder om Östra Ljungby

Omkring 13.30 tiden inträffade en trafikolycka mellan två personbilar i korsningen Tranarpsvägen och Sånnavägen på gamla E4, strax söder om Östra Ljungby i Skåne. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen, och samtliga korsande vägar fick stängas av under räddningsarbetet.
Kollisionen har varit relativt kraftfull, då krockkuddarna har utlösts i båda bilarna – vilka även erhållit materiella skador. En av bilarna gick sedermera av vägen och delvis ner för en mindre slänt, från vilken Räddningstjänsten fick dra upp bilen med vinsch.
Genom utalarmeringen från larmcentral angavs att tre personer skulle vara inblandade i olyckan. Enligt uppgifter skall en person ha behövt föras till sjukhus med ambulans, skadeläget för vederbörande är dock oklart i skrivande stund.
Omkring klockan 15 meddelades att avstängningarna hävs och det åter öppnas upp för trafik.
Foto: Robin Nicander / robinnicander.se