Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tiger of Sweden skapade en cool visning

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion

Även Tiger of Sweden hade modevisning för vår och sommar 2011. Visningen var cool med mönstrade kostymer och fransiga klänningar och kjolar.

Färgerna som dominerade var blått, turkos, brunt samt rosa.

Det var mycket brunt och beiget på visningen samt spräckligt och fransigt i klänningar, kjolar och kavajer. En väldigt snygg lång klänning i beige-brunt motiv glänste lite extra. En del skinnjackor visades också, korta i midjan och i svart, brunt och grått.

Just färgen grå kommer vara en favorit under våren och sommaren i många jackor, klänningar, kjolar och byxor. Dessutom blir det en del vitt i form av kavajer för killar och jackor och blusar för tjejer. Klänningar i glansiga tyg och svart-gråa mönster fångade även stor uppmärksamhet.

En blandning av blåa och vita kostymer med hattar i samma färger är också aktuella för Tiger of Sweden. Utöver detta visades dessutom gröna skjortor och hattar tillsammans med gröna, mönstrade klänningar och kjolar. Färgen turkos var också starkt närvarande för tjejer i toppar och klänningar samt i kavajer för killar.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion

Även i denna visning syntes lite blåvit-randiga klänningar som vi sett förut, men de rosa byxorna och de svarta kavajerna var lite annorlunda och kändes som en spännande blandning. Rosigt värre blev det framför allt mot slutet med flera klänningar i olika rosa nyanser och mönster som fick visningen att kännas lite extra somrig.