Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

IKEA Katalogen fyller 60 år – Det är insidan som räknas!

IKEA i Netanya, Israel Foto: Wikimedia

Igår lanserades årets IKEA katalog, en pigg och inspirerande 60 åring. I år fokuserar katalogen på insidan och bjuder specifikt på inspiration kring hur vi kan bevara saker som betyder mycket för oss på ett fint och funktionellt sätt. Dessutom innehåller den nya katalogen flera hundra produktnyheter och sänkta priser på hundratals av svenska folkets favoriter. I dagarna släpps också IKEA katalogen som iPhone applikation och på nya communityn LIVET HEMMA bjuder vi in alla att dela med sig och ta del av inredning, design och hemmaliv.

IKEA katalogen är efter 60 år fortfarande en kär vän att krypa upp i soffhörnet med för att drömma och planera. Den fungerar som inspirationskälla och uppslagsbok för heminredningslösningar och ger samtidigt information om de maxpriser som gäller för hela året samt om garantier och olika typer av service.
– Det är spännande att kunna presentera IKEA katalogen som gratis iPhone applikation. Jag önskar alla människor många härliga stunder av planerande och drömmande på det sätt som passar var och en bäst, vare sig det är med papperskatalogen, den digitala katalogen på vår hemsida eller genom telefonen, säger Peter Agnefjäll, VD på IKEA Sverige.

I årets IKEA katalog presenteras flera hundra nyheter. Bland annat har den uppskattade förvaringsserien HEMNES i massivt trä fått nya sobra färger. SULTAN SALTVIK är en färgstark nyhet i sängsortimentet; resårbotten och huvudgavel har härliga, breda röda och vita ränder. Flexibla soffserien KIVIK ger högkvalitativ sittkomfort till ett bra pris och i armstödet kan man gömma undan täcken och kuddar. Malin Åkerblom har designat textilserien BIRGIT med påslakan, pläd, gardiner och kuddar i uppskattad allmogestil.

För att bjuda på ännu mer inspiration kring heminredning, design och hemmaliv lanseras idag communityn LIVET HEMMA. Där hittar man reportage, tips och trendspaningar i bild och film. Man kan bli medlem eller bara surfa in för att kika. På LIVET HEMMA kommunicerar man både med varandra och med IKEA. Från start handlar det bl.a. om höstens vitrinskåpstrend, härliga vardagsrum och färska bilder från nya IKEA katalogen. www.ikea.se/livethemma

Årets IKEA katalog landar i svenska folkets brevlådor under vecka 34.
IKEA katalogen som iPhone applikation kan laddas ner via IKEAs hemsida.

Källa: Ikea