Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kraftig Rökutveckling

Foto: David Spak

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till Hamngatan 11 i centrala Stockholm, där en kraftig brand utbrutit på taket till en byggnad. Två personer fick föras till sjukhus med lättare rökskador.

CITY. VId 11.15-tiden larmades en stor räddningsstyrka till Hamngatan 11 i centrala Stockholm. Enligt uppgifterna hade en brand utbrutit i en kontorslokal. Vid framkomsten visade det sig att det brann kraftigt under takstolarna på byggnaden. Ett större område spärrades av för biltrafik.
Räddningstjänst från bl.a. Nacka, Vallentuna, Vällingby, Kungsholmen och Johannes bekämpade branden, som efter två timmar var under kontroll. Sammanlagt jobbade minst 50 brandmän på platsen.
Två byggarbetare, som försökte släcka branden, fick föras till sjukhus med lättare rökskador.
Eftersläckningsarbeten beräknas pågå under eftermiddagen.