Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Aftonkuriren tar klart avstånd emot SD

SD kommer aldrig ha något att säga till om.

Inga partier kommer att samarbeta med SD, för i ett demokratiskt samhälle så accepteras inte främlingsfientlighet och det som är typiskt är att rasistiska partier dyker upp när det är hög arbetslöshet och att man måste ha någon att skylla på.

Varför tar inte media större avstånd från  främlingsfientliga partier, för svensk lag måste gälla alla bosatta i Sverige och inte vissa utvalda medborgare. Vad än SD kommer att försöka framstå som så kommer det alltid att vara ett främlingsfientligt parti som är emot invandrare även om du är svensk medborgare.

I valet så är det bara en liten del av svenska befolkningen ( 320.000 st) som röstar på SD  och de flesta rösterna kommer ifrån södra Sverige. Det enda SD står för att det är emot invandrare även om du är svensk medborgare. Att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen är ett misslyckande för  regeringen på grund av att de  inte tagit de arbetslösa och integrationspolitiken på allvar,eftersom dessa frågor släpat efter, med andra ord historiskt sett så hände samma fenomen i Tyskland på 1930- talet och det vet vi hur det gick.  Att skylla på invandrare när det är hög arbetslöshet är löjligt, det är som att säga att  det är medelinkomsttagarnas fel, att det inte finns jobb.

SD är inte ett ideologiskt demokratiskt parti som står för demokratiska grunder,  därför tar Aftonkuriren avstånd emot Sverigedemokraterna. Att ens ta debatt med ett sådant parti finns inget högre syfte med, med tanke på deras värderingar, det leder bara till att slösa bort tid och kraft i onödan,  att ens låta de få tid av en,  det är SD inte värda.

Så de övriga partierna gör helt rätt i  att de inte kommer att samarbeta med Sverigedemokraterna.

Det mångkulturella samhället gör att vi och övriga världen utvecklas och gör framsteg som människor, att hindra utvecklingen för mänskliga individer går inte att stoppa det är en omöjlighet, det är det som kallas ett fritt samhälle och ett öppet samhälle, det vi kallar för sann demokrati.