Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vart ska du ta vägen nu, Rooney?

Wayne Rooney Foto: Wikimedia

Ryktena har varit i svang  ett tag nu men ingen har tagit dem riktigt på allvar. Inte kan väl Wayne Rooney, som är så extremt synonym med Manchester United, lämna klubben?

Efter dagens chockerande presskonferens med managern Sir Alex Ferguson kan ingen längre blunda för att det finns en betydligt större spricka mellan spelaren och klubben än befarat. Just nu verkar det mer troligt att han lämnar klubben än att han stannar.

Dessa oddsen är illavarslande nog för Manchester United fansen men det blir ännu dystrare läsning när man ser vem som är favoriter att köpa den omtvistade superstjärnan. Manchester City  är nämligen först i kön för att få signaturen från Rooney och spelar han där när nästa säsong börjar ger det idag 2,50 gånger pengarna. För den lite mer vågliga kanske oddset 34,00 gånger pengarna på att han går tillbaka till Everton där han spelade innan han gick till Manchester United kan var intressant.

”Wayne Rooney. Rubrikernas man. Om det inte är för sina fantastiska prestationer på fotbollsplan så är det alltid något angående hans privatliv som medierna kan tugga i sig. Det kommer bli otroligt intressant att se hur hans framtid ser ut, och då menar jag inte bara var han spelar nästa säsong utan även om han lyckas bli den gigant han har varit innan de senaste problemen han haft i Manchester United” Säger Andreas Gillberg, Sverigechef på Ladbrokes.

Källa: Mynewsdesk