Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Största butiksuthyrningen i Stockholm city under det senaste decenniet

 

Foto: wikimedia
Foto: wikimedia

 
 Jones Lang LaSalle hyr ut 7 300 kvm butiksyta på Drottninggatan i Stockholm till Clas Ohlson.
 
Clas Ohlson har tecknat hyresavtal omfattande 7 300 kvm och flyttar in i fastigheten Klara Zenit, Drottninggatan i centrala Stockholm som ägs av det tyska bolaget CRI, CommerzReal Investmentgesellschaft mbH.
  • Vi är väldigt glada att kunna knyta ett så starkt och expansivt företag som Clas Ohlson till fastigheten och området. CRI som är en långsiktig och stabil ägare är också mycket nöjda över att få in ytterligare ett välkänt varumärke. Drottninggatan är en av de mest trafikerade gatorna i hela Norden och vi är övertygade om att Clas Ohlson kommer att vara framgångsrika med denna satsning och det nya butikskonceptet, säger Antony Pastiroff ansvarig för Retailuthyrningen på Jones Lang LaSalle.

Clas Ohlson planerar att öppna butiken i Klara Zenit, Drottninggatan 53 någon gång under hösten 2010 efter det att ombyggnadsarbeten och hyresgästanpassningar är utförda. De blir grannar till bland annat H&M, KappAhl, Brothers & Sisters, Stadium, Din Sko och Indiska.

Jones Lang LaSalle har varit rådgivare i uthyrningen i det gemensamma uppdraget (s.k. joint agency) där också DTZ ingått.
Sedan år 2003 förvaltar Jones Lang LaSalle fastigheten Klara Zenit på uppdrag av CRI.

Källa: Jones Lang LaSalle i Norden