Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Stockholms vinst i tolvslagets Basseboll cup

Källa: stockholmbaseboll.com

4 vinster och 1 oavgjord.

Stockholms kadetter stod för andra året i rad som slutsegerare i Tolvslaget cup.

Turneringen som spelades i Degerfors, startade på lördagen med match mot Alby. Stockholm vann den matchen med 5-0, efter det stod Karlskoga för motståndet.

Karlskoga och Stockholm gick inte att skiljas åt, och matchen slutade 2-2.

Tolvslaget cup är en natt turnering, så lördagens tredje match, mot Leksand startadet 22.20. Michael Lindberg slog back to back homeruns mot Leksand och Stockholm vann med 8-0.

I semifinalen stod åter igen Karlskoga för motståndet, denna gång drog dock Stockolm det längsta strået och vann med 2-0.

I finalen stod Alby för motsåndet, som i sin semifinal besegrade Leksand.
Siffrorna i finalen blev inte lika stora som i gruppspelsamatchen mot Alby, men Stockholm stod i slutet som segrare med 2-1.

Michael Lindberg utsågs till turneringens bäste spelare.

Värt att notera är att kadetterna endast släppte in 3 poäng, samtidigt som de producerade 19 poäng själva.

Stort grattis till alla spelare och ledare som deltog, och till alla föräldrar som var med på läktaren