Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

”Den Officiella Bröllopsserien”

Torsdag 1 april är säljstarten för bordsilver och corpus som ingår i ”Den Officiella Bröllopsserien”. Det är Mema/GAB som är leverantör av gafflar, knivar, servettringar, skålar och andra vackra bordstillbehör som är famtaget i samband med det kungliga bröllopet i juni.

Från och med torsdagens säljstart och fem dagar framåt har du nu möjlighet att inhandla bestickserien till förmånliga medlemspriser. Det är shoppingsajten Campadre som har ett begränsat antal till försäljning.

Campadre är Sveriges första så kallade ”Private Shopping Club” och erbjuder sina medlemmar eftertraktade varumärken till medlemspriser genom korta kampanjer. Du måste vara medlem för att få delta i kampanjerna men medlemskapet är gratis.

Mema/GAB-produkterna som ingår i Den Officiella Bröllopsserien är:

Matgaffel 205 mm
Matkniv 233 mm
Bordsgaffel 179 mm
Bordskniv 207 mm
Bordssked 178 mm
Efterrättssked 158 mm
Kaffesked 120 mm
Tårtspade 220 mm
Servettring 45 mm
Classic ljusstake, 85 mm & 155 mm
Drottningholm skål, 60 mm
Drottningholm vas, 195 mm

Kronprinsessparet har varit med och godkänt alla produkter. Del av intäkten går till Kronprinsessparets Bröllopsstiftelse vars syfte är att motverka utanförskap och främja god hälsa bland barn och ungdomar i Sverige.