Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En zlatansk Champions League

Källa: wikimedia
Källa: wikimedia

På tisdag och onsdag efter påskhelgen är det dags för returmöten i Champions League. Inter är denna gång knappa favoriter mot CSKA Moskva efter ett mindre starkt framförande i första mötet till 2,25 gånger pengarna.

Efter Zlatans otroliga två mål i matchen mot Arsenal är de nu starka favoriter till 1,40 gånger pengarna för att även vinna returen och gå vidare. Även Manchester United trots att de har en stjärnspelare i kryckor i Wayne Rooney är favoriter till 1,61 gånger pengarna i returen mot Bayern München. Franskmötet är även denna gång ganska jämt på förhand där Bordeaux ser aningen starkare ut till dubbla pengarna.

”Zlatan visade sin bästa sida med två mål mot Arsenal och vi tror han håller måttet även detta möte och tar hem en säker seger och avancemang. Inter var den stora favoriten i förra matchen och det blev en seger om än en knapp sådan så denna gång får de rycka upp sig ett snäpp till för att inte CSKA Moskva ska storskrälla och ta sig vidare i Champions League”, säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes Norden.

Aktuella odds Champions League:

CSKA Moskva – Inter 2,75 – 3,20 – 2,25

Barcelona – Arsenal 1,40 – 4,00 – 6,50

Bordeaux – Lyon 2,00 – 3,20 – 3,20

Manchester United – Bayern München 1,61 – 3,50 – 4,50

Källa: Ladbrokes.se