Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kjell Lönnå välkomnade Andra chansen till Sundsvall

Gäst DJ Sundsvalls egen Kjell Lönnå. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Det var över 4000 som såg repetitionen igår kväll. Trycket ökar för deltagarna att visa sitt bidrag, så bra att de får mer röster. Vem går vidare i duellerna? Tufft där nere. Önskar det var lördag snart! var en kommentar efter repetitionen. Då hade hon vunnit! Linda Pritchard och Love Generation ”låtsasvann” fredagens duell ,vilka som vinner kvällens riktiga tävling är en svårtippad historia.Några utmanare är The Moniker och Jenny Silver som växer och svänger.

Enligt några kollegor på Poplight och andra källor kommer Linda Pritchard eller The Moniker att gå vidare men det är inte alla helt med på. The Monikers låt ”Oh my god!” har ökat i popularitet allt eftersom även hos oss. Med en lite 60-talsklingande popdänga med mycket färg och rörelse på scen utan att se speciellt koreograferat ut. Han verkar ha lite roligt på scen samtidigt.Är ganska annorlunda mot vissa av de andra shownumren.

Linda Pritchard har en riktigt stark balladlåt ”Alive” som växer allt efter. Hennes look är ju otroligt vacker i sin sköna klänning designad av Lars Wallin. Hon har flera sidor som hon nu får chansen att visa med denna ballad.

Love Generation har en tuff fight mot Jenny Silver i första duellen med liten fördel kanske för Love generation med sitt modernare sound på ”Dance Alone”.

Sara Varga och Pernilla Andersson har nog lite för enkla låtar för att slå sig fram till finalen. Shirleys Angels känns lite för trist låt med annars bra artister. Och Loreen är nog lite för svår att få gå hela vägen.