Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Populärt och tidsbesparande att boka resa och hotell samtidigt

Mer populärt att boka resa och hotell samtidigt. Det konstaterar TT-Line efter en markant ökning på paketerbjudandena hos rederiet inför den här säsongen. Det kan bero på ett varierat och stort utbud på hotell och destinationer i Tyskland och Sverige. Kunderna gillar såklart också att priset blir lägre än om man skulle boka separat resa och hotell.

Det har blivit mer och mer populärt att boka både resa och hotell samtidigt. Detta har TT-Line konstaterat sedan efterfrågan på rederiets paketerbjudande ökat markant inför årets säsong.
-En av orsakerna till det stora intresset kan vara att vi erbjuder så många och så varierande alternativ, säger rederiets passagerarchef Dirk Lifke. Vi samarbetar med ca 200 hotell på mer än 100 destinationer i Tyskland och Sverige.

-Att det dessutom blir billigare att både resa och bo på det här sättet är naturligtvis också viktigt för kunderna. Både båtresa och hotellövernattning ingår i priset.

Alla stora hotellkedjor
TT-Line samarbetar med de flesta stora hotellkedjor och kan därför erbjuda lösningar som passar alla. I rederiets produkt Resa & Hotell, ingår, förutom en övernattning på hotell, överfart för bil och upp till fem personer.

För ett ganska normalpris per person i dubbelrum kan man t ex få en natt på Hotel Castor The Wine i Berlin. Den som känner för en både kroppslig och kulturell upplevelse kan besöka Radisson Blu Resort Schloss Fleesensee, uppfört 1842. Där möts historia och modern exklusivitet och hotellet erbjuder förutom tre restauranger och en fantastisk miljö, även ett spa med pool och bastu. Priset för denna upplevelse är inte mer än någon hundralapp extra per person i dubbelrum.

Naturligtvis finns också närliggande resmål, som Lübeck, Travemünde och Rostock. Fler och fler som åker på shoppingresor till dessa orter väljer att också övernatta på hotell och kan då göra det för ganska humana priser per person i dubbelrum.

Individuella resor
– Med oss når man bekvämt och enkelt det tyska motorvägsnätet Autobahn. Våra hotell har vi valt ut med omsorg och de ligger alltid lämpligt placerade oavsett om man vill ha en storstadssemester eller bara ett stopp längs vägen, säger Dirk Lifke.

Idén med Resa & Hotell är att resenärerna själva skall kunna komponera sin resa till just de destinationer och upplevelser man vill ha. En annan fördel är naturligtvis att man kan beställa hela sin resa direkt hos TT-Line och slippa att ringa runt till alla hotell själv.
Rederiet har sex fartyg som från Trelleborg trafikerar Travemünde och Rostock med upp till 14 avgångar per dygn.

Källa: TT-Line.