Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ack, detta flickebarn!

Jag gick in på Kissies blogg och hamnade på ett blogginlägg om att hon köpt en ny bikini, inget fel att blogga om det men, hon sa samtidigt att hon har köpt den Minsta storleken på trosan och att den fortfarande är För stor.

Jag vet inte hur gammal Evelina som lade in en kommenter är men hon skrev:

– Ååh du har så fin kropp.. Kan du ge ut lite tips till motivation att börja träna och bli av med lite fläsk?

Alltså, vad är det för signaler Kissie ger ut till unga tjejer? Jo, signalerna som går ut är att man måste vara pinnsmal för att duga. Det finns ju ingenting som är det minsta hälsosamt i att se ut sådär. Unga tjejer vill börja se ut som hon men… Hjälp, hon är ju bara skinn och ben! (Kanske inte så konstigt egentligen att hon kollapsade förut).

Kissie har ett visst mått av makt i och med att det är Väldigt många unga tjejer som läser hennes blogg. Jag tycker att hon borde börja fundera på vad det är för signaler hon sänder ut med sin självsvält. Visserligen syns det Lång väg att Kissie har gjort till den här bilden (kanske för att se Ännu smalare ut) men… Ja, jag blir i alla fall mörkrädd. När jag ser såna här bilder så är jag glad för att jag har ett par kilo extra på kroppen, och inte bara är en hög med skinn och ben.