Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fantastiskt Göteborg!

 

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Det känns helt sjukt! Den kanske roligaste kvällen i mitt liv lider mot sitt slut. Kvällens mest underhållande var Aftonbladets Markus Larsson, som han skrek när Timoteij vann deltävlingen. Han gav dem nämligen ett enda plus, där fick du Larsson! Jag trodde faktiskt på Timoteij, för om man skall tävla i bara låten var dem bäst! Alcazar och Darin är storstjärnor som är supersäkra på scenen, men fy vilka låtar.

Det blev ingen dubbelskräll
Jag satt och höll alla tummar och tår jag hade på att Crucified Barbara skulle gå till Globen. Då kunde finalen bli ruskigt intressant. Nu blev det dock ännu en kille till finalen. Min slutsats är att fjortisarna har övertagit kontrollen över telefonen i de svenska hemmen, det kan vara riktigt farligt… Eller kanske guld värt?