Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kenth Åkerman släpper nya boken ”Receptbok för ett rikare liv”

”Att själv vara den sanna förebilden och leva sina värderingar är inte alltid lätt. Men Kenth lyckas verkligen, vilket inger både kraft och energi även i de människor han möter.” Nu släpper Kenth Åkerman sin nya bok Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap.

Författaren har skalat bort allt som inte ger konkret nytta för dig som läsare. Resultatet är över 100 ”utvecklingsrecept” på 280 sidor som tillför mer energi, inspiration och kreativitet i läsarens liv. Vi känner författaren bland annat från förra årets bästsäljare, KONSTEN att få andra ATT PRESTERA, en mycket praktisk bok i coachande ledarskap.

Boken är en lättillgänglig vitamininjektion levererar mentala styrkepiller när läsaren behöver dem som mest. Det är en inspirationsbok med tips, tankar från välgrundad psykologi och beteendevetenskap, såväl som författarens egen erfarenhet från att ha arbetat med tusentals människor samt organisationers utveckling i över 20 år. Men recepten och idéerna du får serverade blir verkningsfulla först när du stannar upp, reflekterar och testar själv.

Vad gör du och hur gör du det? Vad är viktigt för dig? Vad mår du bra av? Vad gör de som klarar tuffa utmaningar? De som aldrig blir stressade? De som alltid är tydliga i sin kommunikation? Hur får du dig själv och andra att prestera?
Hur gör de som får jobbet? Hur gör de som lyckas gå ned till sin målvikt? Vad gör de som har en lycklig relation? Hur gör de som får tiden att räcka? Hur gör de som klarar budgeten varje månad?

Frågorna du ställer dig är säkert många och den viktigaste frågan blir: Vad kan du lära av dig själv och andras recept? Våga stanna upp, reflektera och göra annorlunda saker. För gör du som du alltid gjort får du samma resultat som du alltid fått: Vilket blir ditt framgångsrecept?

Kenth Åkerman är erfaren och eftertraktad inspiratör, certifierad NLP Trainer, mental coach, författare och skribent. Utbildad av bland andra Anthony Robbins, Robert Dilts, Michael Neill och Jim Rohn. Sedan mer än 12 år inspirerar och utbildar han på heltid. Han möter tusentals människor i en mängd olika branscher varje år. Han är den ständiga entreprenören med förflutet från bl a resesektorn, bank och reklambyråvärlden.

Utkommer 20 september 2011. Boken finns också som ljudbok och e-bok. ISBN 978-91-86439-23-1. Inbunden 280 sidor, hård pärm. Förlag: RB Publishing.

Förlaget är en del av Relationsbyggarna AB företaget som skapar nya perspektiv, insikter och förändring – för ökad framgång; gladare medarbetare och nöjdare kunder – utveckling med det lilla extra.Arbetar som inspiratörer, perspektivskapare, skribenter och coacher.

Källa: PB Publishing.