Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Baseboll: Tryout för MLB European Academy

 
Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia
  
 Fredagen den 30 april kommer MLB hålla sin årliga tryout för MLB European Academy i Italien. Tryouten är öppen för spelare 15-18 år.

 

Om MLB European Academy

2010 genomförs MLB European Academy för sjätte året i rad på Italiens träningscenter i Tirrenia. Datumen för MLBEA är 4-27 augusti och lägret är öppet för totalt 55 spelare från Europa och Afrika.

MLB European Academy är ett treveckors träningsläger med MLB-instruktörer och som genomförs i ett högt tempo med såväl styrke- och konditionsträning, defensiv och offensiv träning samt matcher. Totalt har 193 spelare från 26 olika nationer deltagit i MLB European Academy och av dessa har 36 spelare signerat proffskontrakt, dessutom har 13 spelare fortsatt sin karriär på collegenivå i USA.

För att kunna ta ut spelarna till MLBEA genomförs tryouts på olika platser i Europa, bland annat i Sundbyberg.

Tryout i Sundbyberg fredagen den 30 april

Se till att boka in fredagen 30 april. Mer information inom kort. Ålder på  spelarna för Tryout 15-18 år. Tränare i föreningar/klubbar ombedes ta kontakt med Tony Klarberg för diskussion kring vilka spelare som anses lämpliga för denna tryout.

 En del spelare kontaktas direkt av Tony Klarberg, självklart informeras ni om vilka spelare det gäller. Talangscouter från MLB Scouting Bureau på plats samt MLB-personal och SBSF:s instruktör Tony Klarberg.

Källa: Svenska Baseboll och Softboll Förbundet