Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sökaren

 

Foto: Daniel Ekholm
Foto: Daniel Ekholm

Går och söker ett klurigt slut på ett lyckligt slut, ett rimm som bara forsätter att gå och gå utan ett slut, du vet inte vad slutet går ut på utan du bara forsätter att söka ett slut utan en början, en parodi som bara drar ut lidandet, en bild som passerar revy, du tänker till men det var för sent, bilden passerade nuet, en narr för ditt sinne, allt sökande, hur ska du stilla ditt sinne i lycka om du inte hittar kärleken i nuets lycka.

 Kanske ska du låta lyckan hitta dig, dessa klumpiga tragiska steg som inte leder någonstans förutom labyrinter av frågor som öppnar dörrar och stänger dom, ett falskt sken av illusioner som lurar lyckan, tragediernas ansikte skrattar åt dina försök att sträva vidare när du i själva verket ska vara stilla och lyssna på lyckans stillhet som är full av öppenhet och liv och lycka.