Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Show med klassiska pärlor från Musikal, Opera och Operett.

Foto: opera light
Foto: Opera light

Show med klassiska pärlor från Musikal, Opera och Operett. där hänförande röster, fantastiska kreationer, blandas med humoristiska inslag. Allt i en bejublande och berusande upplevelse. 

En klassisk musikshow i en miljö där den passar som bäst, i vår anrika borg, Vaxholms Kastell. Underhållning i kombination med en gourmétallrik och ett glas vin.

Ingen i ensemblen är obekant efter flera års turnerande i Sverige. Alla Luks, Eva Svärd-Mannerstedt, Mattias Nilsson, Lars Fager och Jan-Erik Sandvik har förekommit flitig på olika huvudscener, flera gånger tillsammans i olika konstellationer.

Opera, operett, musikal, romanser, visor: repertoaren är bred.

Opretentiöst och seriöst, fungerar som en lustfylld introduktion till klassiska musikens värld.

Här binds samman Mozart, I. Berling, Puccini, Benatzcy, Bizet, Cole Porter och Kalman och många fler till föreställning, ”Glamour på ….” där Glamour och glitter är påfallande på scen.

Här få Ni höra kända sånger ur ”Carmen”,” Glada änkan”, ”La Bohem” ,”Vita hästen”, italienska sånger som ”O sole mio”, svenska pärlor som t.ex. ”Till havs” .

Kastellets välrenommerade restaurang serverar er en väl komponerad skärgårdstallrik och ett glas vin alt. alkoholfritt.

Vad kan vara bättre än Stockholms skärgård en vacker sommardag, i en historisk miljö blandat med en doft av hav och vågornas ljuvliga skalp. 
Föreställningen är inomhus.

Opera Light skapar föreställningar där opera, operett och musical förenas i lustfylld glädje. Lustfyllt och intimt men ändå kraftfullt! Den urkraft som vi alla bär inom oss och som är kärnan i operakonsten skall alltid vara närvarande.

Källa: Opera light