Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Robin Stjernberg och Zara Larsson heta artister på Sommarkrysset

Robin Stjernberg sjunger You. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.
Robin Stjernberg sjunger You.
Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Sommarkrysset blev glödhett när Robin Stjernberg sjöng You och Zara Larsson visade sin otroliga talang.Pugh Rogerfeldt rockade till det under en skön show med sin – Dinga Linga Lena och Magnus Ugglas klassiker – Varning på stan. Coola Loop Troop Rockers gör en ovanligt snäll raplåt – Aldrig.

Dags för ett glödande hett sommarkryss från gröna lund med goa sköna Gry Forsell.
Första artist ikväll är melodifestivalvinnaren Robin Stjernberg som precis släppt sitt album som sålde guld på en dag. Robin startar sjunga You i publiken utanför scenområdet. När han anländer till scenen jublar publiken. Det är kul att se honom på scen där han verkar stortrivas.
Han har lärt sig så mycket under tiden fram till nu. Han har haft svårt sova nästan. Kunde vakna förvånad att det är sant; han vann melodifestivalen. Nu turnerar han för fullt ett tag till. Han kommer åka till USA med gäng killar senare i sommar bara för ha lite kul semester.

Pugh Rogerfeldt gör sin hit – Dinga Linga Lena med viss ändrad text. Femton blev femtio år till exempel. Han är ju fortfarande en lika cool rock snubbe som vanligt.

Zara Larsson fick motta trippel platina skiva för sin sköna ballad – Uncover. Hon framför sen denna stora hit . Hon står och ser mycket glad ut på scenen . Showen är avskalad med några dansare som tolkar sången mer än dansar. Hon hade också svårt fatta hur bra det har gått när Gry intervjuade henne.

LoopTroop Rockers hiphopare rappar igång med låten – Aldrig. De coola grabbarna har gjort en skönt annorlunda låttext med nästan snälla textrader utan sex, droger eller andra typiska rapbudskap.

Zara Larsson sjunger och dansa till nya låten Bad boys. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.
Zara Larsson sjunger och dansar
till sin nya låt Bad boys.
Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Zara Larsson kommer tillbaka med  en mer dansant ny singel , Bad boys med ett snyggt passande dansnummer till. Vi blev lite förvånade att hon är duktig på att dansa också. För några unga killar i femtonårsåldern har nog fått en ny sexsymbol hos Zara. Hoppas hon kan fortsätta utvecklas så kanske någon annan ung tjej eller kille ligger och grinar när de möter sin idol Zara…

Pugh Rogerfeldt avslutar denna sköna sommarkväll med sin cover av Magnus Ugglas klassiska rockdänga – Varning på stan. Medan han spelar delar artisterna ut blommor till publiken. Gry tackar för dagens show.

Sommarkrysset gör nu uppehåll nästa vecka då det kommer spelas fotbolls-EM för damer. Men om två veckor är det tillbaka för ännu en skön sommarkväll med musik och krysschanser.