Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Poliser cyklar till stöd för Barncancerfonden

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia

 

Mellan den 31 maj och den 24 juni genomförs en cykelstafett mellan Kiruna och Trelleborg. Stafetten genomförs av poliser i hela landet och syftet är att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden.

IPA är en oberoende organisation för medlemmar i polisorganisationer världen runt. Målen är att skapa möjligheter till utbyte och vänskap med kollegor både nationellt och internationellt. IPA är en opolitisk organisation.

I Sverige finns 9 olika regioner från Lappland  i norr till Skåne i söder med totalt ca 7800 medlemmar. Inom varje region finns flera mindre klubbar. Läs mer om IPA på www.ipa-sweden.se

Svenska sektionen har nu i samarbete med regionerna beslutat att genomföra en cykelstafett från Kiruna till Trelleborg. Målet är att samla in minst 18240:- (fågelavståndet Kiruna-Trelleborg 1 824 km x 10 kr/km) till förmån för Barncancerfonden. De nio regionerna skänker 1000:- vardera och Svenska sektionen skänker motsvarande summa.

Stafetten startar den 31 maj och går i mål den 24 juni. Läs mer om sträckningen i bilagan.

Det är vår förhoppning att företag och privatpersoner ska bidra till insamlingen där stafetten går fram och att summan till Barncancerfonden blir större än planerat.

Källa: Polisen