Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sommarkrysset

Bild: Wikimedia
Bild: Wikimedia

Sommarkrysset är tv 4:as sommarsatsning där du kan vinna pengar på ett stort gemensamt korsord. Att vara på grönan när det pågår, är mer stämmning än att vara hemma och kolla på tv. När man väl sitter där hör man både skrik från frittfall och ser clowner gåendes på styltor höga som hus.

Bild: Wikimedia
EMD Bild: Wikimedia


Igår var jag på plats på Grönan för att se sommarkrysset. Måns Möller var en bra programledare som spexade till det. De förra programledarna EMD var också där, men för att sjunga den här gången.

Temat med kvällen igår var mycket 90-tal. Dr Alban har gjort comeback med sina hitar, Hello Africa och It´s my life. Det var första gången jag såg honnom live. Han har kvar samma energi som då. Han har ändrat sin gamla hit Hello Afrika till Hello South Afrika lagom till fotbolls VM.

wikimedia
Dr Alban Bild: Wikimedia

Stephen Simons var också där och uppträdde som sista artist. Under tiden han sjöng streetlight gick alla artister som hade sjunigit ut till publiken och delade ut blommor. Om du är i Stockholm och har en lördag över så titta gärna över till grönan. Du kommer att få se en riktig show.