Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Gasen i Botten i Borås

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Den 29 maj var de freestyle & Supercross show i Borås och det tog bara farten! Det var ett bra tryck på läktaren på Borås Arena det var 7000 åskådare som hade kommit för att se Rock’n roll, och motocross samt freestyle som gav stående ovationer.

Freestyle åkarna bjöd verkligen på sig själva med en massa trick som b la backflip och Rock Solid. Det gillade publiken och svarade med jubel. Rock’n roll, det stod Rydell&Quick för och det blev en show i sig.

Showen bjöds på deras egna material, och andra artisters låtar som AC/DC. Arrangörerna var väldigt nöjda efter gårdagens succé.

– Detta konceptet kan vi mycket väl köra på nästa år med ett bra samarbete med Borås Komun som gjorde detta verkligt. Vi vill göra en tävling där våra bästa svenska förare står i centrum men också en plattform för svensk motocross att synas mer i media. som ni alla vet är de extremssporter som gäller och vad är då bättre än supercross och freestyle på ett och samma ställe säger Lars Ambertsson, Tomas Ahremark och Benny Swensson.

Källa: Johan Valkonen

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion