Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sverige möter Portugal i Playoff

Svenska: Zlatan Ibrahimović på presskonferens den 21 mars 2013 inför kvalmatchen mot Irland.. Foto: wikimedia.
Zlatan Ibrahimović på presskonferens den 21 mars 2013 inför kvalmatchen mot Irland..
Foto: wikimedia.
Portugal blir en tuff uppgift för Sverige, det är spelarna överens om. Anders Svensson är inte främmande för att spela extra hårt mot Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic litar på att Erik Hamrén hittar en vinnande taktik enligt artikel i dn.

Cristiano Ronaldo och Portugal på bortaplan. Det är verkligheten för svenska fotbollslandslaget fredagen den 15 november. Det står klart efter att playoff till VM i Brasilien lottades i Zürich på måndagen. Sverige möter Portugal i Playoff 15 november och 19 november.

Vinna eller försvinna match mot värsta motståndaren i Play Off. Det är vad många anser som en mardrömslottning då Sverige inte besegrat Portugal sen 1985 vilket faktiskt är innan världsstjärnan Cristiano Ronaldo ens var född.

Datum för första bortamatchen är 15 november i Lissabon. Om matchen är oavgjord blir det förlängning.En ruskigt spännande hemmamatch blev den 19 november på Friends Arena. Det vi får hoppas på är mål på bortaplan och Zlatan i högform. Vi har iallafall allt att vinna och slipper föra spelet.