Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Anders och Nour leder Melodifestivalen 2014

Foto: Joakim Holmberg.
Foto: Joakim Holmberg.

Det blir komikerna Anders Jansson och Nour El Refai som leder melodifestivalen 2014. De har lite olika stil, men är båda orädda att göra nåt lite galet och kommer ställa till med en hel del skoj saker hoppas Christer Björkman . De har erfarenhet av olika TV-produktioner och film båda två och är ju nästan folkkära redan.

Komikerna Anders Jansson och Nour El Refai leder Melodifestivalen 2014. Anders är känd från populära tv program och film som Hipp hipp, Starke man och Morgan Pålsson- världsreporter. Nour har haft många TVprogram och spelat i flera stora filmer som Beck,  Wallander och flera i olika tvserier som Hemlös, Ramp, Circus Möller och detagit i musikhjälpen 2010 . Det sysslar med lite olika typer av humor och kommer kanske att ställa till med något sensationellt kul i Melodifestivalen.
Vi får vänta och se hur de två kommer att lösa det med att vara programledare och ge oss underhållning samtidigt.
Anders kan tyckas ha mest erfarenhet och är numera riktigt folkkär med sina populära karaktärer och roligheter på tv, scen och film ,men Nour har ju också mängder av vana från TVproduktioner och serier, radioprogram och andra medier inklusive många filmer. Båda verkar vara lika taggade och redo att tackla denna tuffa uppgift det innebär att leda melodifestivalen.

Det räknas ju som ett av de mest krävande programledarjobben i Sverige och har fått många gråta både svett och lite blod genom åren.Samtidigt är det ett av våra mest eftertraktade utmaningar för de med rätta viljan.

Efter senaste säsongerna med såna otroliga sång och dansshower och artister som Danny och roliga Gina Dirawi genomförde med den äran vill Christer hitta på nåt nytt och fräscht. Vi hoppas få en ganska kul, lite annorlunda melodifestival som lite omväxling efter såna spektakulära shower som det varit senaste åren. Svårt att göra bättre och då kanske måste till nåt helt annat enligt Christer. Resultatet får vi vänta och se när de nya programledarna och tvgruppen slagit ihop sina kloka huvuden och kläckt några kul eller smågalna idéer. Vi får se hur Anders och Nour klarar denna roliga och samtidigt hårda utmaning i februari när melodifesten drar igång i Malmö Arena.

De säger båda att de är glada för att få chansen och  tycker det känns skönt att kunna berätta för alla att de leder Melodifestivalen 2014. Nu känns det som det börjar på riktigt liksom,sa Anders.  De har redan spånat lite med ledningsgruppen och kommer nog snart kunna köra igång med planering. Om nån vecka kommer vi få reda på vilka  artisterna i Melodifestivalen blir så spänningen stiger för varje dag.