Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hallstahammar fotografering

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion

Vi fick äran att följa med fotografen Hobbe Lundahl när han skulle modellfotografera vår reporter Anna Rosander.  Senaste bilden ni såg Anna var när hon var inne på Brukshotellets toalett för att sminka sig vid spegeln. Så nu har vi gått en liten bit på väg till okända destinationen.  När vi kom fram till vårt första delmål började Hobbe instruera modellen samt ställa in bländare, slutartid och skärpa innan han tar några bilder.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Så här kunde bilden blivit kanske med något liknande motiv.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Hobbe är härlig fotograf som gillar skoja med folk, med andra ord han är en trevlig prick. Medan vi går berättar han lite roliga skämt som lättar upp stämningen när vi  går längs kanalen.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

När vi kom fram till vårt slutliga mål talande  han om för Anna att vi ska fotografera här nere. Anna verkar vara lite tveksam först men med lite övertalning går det bra. Men för att ta sig ner måste man klättra ner för en kraftig brant bland träd buskar snår.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Den sista biten måste man svinga sig över en liten avgrund och Hobbe är beredd ta emot modellen Anna som står där med högklackade skor.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Fotograferingen slutade fotograferades mot det strömmande vattnet som bakgrund. Sedan var det dag för den långa vandringen tillbaka till brukshotellet.