Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Efterfesten På StoraHotellet i örebro

andra chansen i örebro

 Melodifestivalen i lördags kväll gick Jessica Andersson & Pernila Whalgren vidare till finalen  i globen.

Det firades med efterfest på stora hotellet, det fanns buffé på plats med gratäng, kyckling , fläskfilé, baguetter, bearnaisesås, och sallad det fanns det mesta på bordet och gott var det.

Neo anlände först av artisterna jag passade på att prata lite med honom, han hade haft jätte roligt på scen,  han var inte alls  besviken, han tycker själv att han har kommit långt som till andra chansen,  han nu ska släppa en skiva som ska heta  Human Frontier (samma som hans låt) och i kväll ska han festa natten lång.

Tobias Dahlén / Photo Passion.

Alcazar kom in till stora hotellet med glada läppar på munnen, de  sjöng och var  inte alls ledsna över att de  blev utslagen, dom sa -varför ska vi vara det ! vi är jätte glada för Jessica skull, vi hade jätte kul på scenen, vi kände att vi hade publiken med oss men att det kanske inte räckte och i kväll ska vi festa, och det var precsis vad dom gjorde till och med på bordet !

Jessica Andersson och Pernilla Wahlgren kom tillsammans och dom var oslagbara, de  firade med champagne de  trodde knappt att det var sant.                                                                                                                                                                                                                                                       Jessica hade en underbar Magkänslan  i lördags  allt kändes rätt när hon sjöng det var en magisk känsla,  hon upplevde att trollhättan var med henne i kväll och hon ville tacka alla som röstade på henne ,  -jag fick en andra chans och nu ska jag göra sitt bästa i globen.

Tobias Dahlén / Photo Passion.