Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Testade fräscha drycken Juiceology och Finska färsklakrits

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion Ab

Aftonkuriren testade den nya fruktdrycken Juiceology . Favoriteten blev Mandarin – citrus –ingefära –kardemumma som fick högst betyg. Passar bra som törstsläckare ,till viss mat eller desserter. Finska färsklakrits var mjuka och saftiga på grund av färskheten med max en månads leveranstid.

Mandarin – citrus –ingefära –kardemumma
Den riktar sig mot vuxen publiken men kan lika väl drickas av barn. Drycken dominerar mestadels av Mandarin och ingefäran och synligheten av citrus men knappt någon kardemumma.

Betyg Betyg4

Litchi – bär –basilika
Mycket populär bland yngre publik den mildare och sötare därför faller den in på många yngre individer. Har en tydlig smak av lichi bär och basilika. Den funkar i hop med andra godsaker som kan ev finnas på fest.

Betyg  Betyg3

Äpple – lime – mynta (prisbelönad) o
Väldigt god och  populär morgonjuice som kan drickas regelbundet. Passar mestadels vuxna tack vare den distinkta och mindre söta smaken som utgör hela upplevelsen men och vill man ha ett både nyttigt och bra alternativ till andra juicer så är denna ett bra val.

Betyg Betyg3

Vi provade  även färsk finsk lakrits där noggrannheten med färskheten var viktig, det fanns 2 chaufförer i  Stockholm som har målramen att hålla leveransen inom en månad mellan produktion och butik. Allt utgår från  Upplands-Väsby där Finsk lakrits i Sverige AB håller till. Produkten som sådan är väldigt söt och mjuk i sin form, det finns även många andra goda smaker i sortimentet.

Betyg aftonkuriren4-5