Tidningen Topphälsa utser House of Lola till Årets Topparbetsplats

Lottis Sparrman och Anna Eklund. Foto: House of Lola.
Lottis Sparrman och Anna Eklund. Foto: House of Lola.

Tidningen Topphälsa delar i slutet av varje år ut pris till personer som gav extra inspiration och träningsglädje under det gångna året. I år kan vi stolt meddela att House of Lola har vunnit pris i kategorin ”Årets Topparbetsplats” och är därför en av vinnarna i Topphälsapriset 2014.

Tidningen Topphälsas motivering för Årets Topparbetsplats lyder:

Vi gillar företag som är måna om sin personal. På modeföretaget House of Lola har man utvecklat ett vinnande koncept med bland annat personliga mål, träningstips och proffsinspiratörer. Allt på initiativ av de två f d ungdomselitidrottare som driver företaget.

– Vi är superlyckliga över denna utmärkelse. Träning och hälsa är en ständig följeslagare hos oss på House of Lola. Om vi kan få en enda person att bli stark, må bra och hitta sig själv så är det en enorm lycka, säger Lottis Sparrman och Anna Eklund.

– När våra två marknadsföringstjejer kom på begreppet ”Stark Höst och Stark Vår” var det självklart att vi skulle satsa på det. Under två månader åt gången får de som vill sätta upp personliga mål och hjälpas åt att peppa varandra via mejl och Facebook. Vi har också tagit hjälp av härliga Erika Johansson, Emma Igelström och Annika Sjöö som gett utmaningar till deltagarna varje vecka. Vi har inte bara blivit starkare utan också fått bättre sammanhållning och mer ork över till annat. Stort tack säger vi till tidningen Topphälsa för detta fina pris.

Topphälsapriset delas ut i kategorierna Stora ToppHälsapriset, ToppInspiratör, ToppPrestation, ToppArbetsplats, ToppStälle, ToppFörfattare, ToppPryl, ToppMat, ToppPlagg och ToppSkönhet.

House of Lola designar och säljer kläder i eget varumärke. Sköna kläder att ha till både jobb och fest och som samtidigt är otroligt sköna att krypa upp i soffan i. Kläder från House of Lola inhandlas enkelt via hemförsäljningträffar eller via företagets egen webbshop. Sedan september 2014 finns House of Lola även på den finska marknaden.

Källa: House of Lola.