Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Repetitionerna pågick hela dagen I Globen

Inför finalen i Melodifestivalen ska mycket fixas till i Globen och artisterna slipade formen under repetitionerna på torsdagen. De verkade vara mycket nöjda med dagens rep och såg med tillförsikt fram mot fredagens  ”generalrepetition” och självklart den stora finalen på lördag kväll. Ingen av deltagarna i finalen hade några märkbara problem med halsen eller rösten. Vi såg bland annat  Peter Jöback , Ola, Salem al Fakir , Anna Bergendahl göra ett antal rep och fick ganska bra respons.

De repade i samma ordning som de spelar i finalen så Darin var först ut och Eric Saade fick vänta till kvällen innan han fick repetera sin show. Fast det kanske är bra om Eric ändå kör sin vatten dusch så slipper de andra halka omkring sen. Skämt åsido det blir med stor sannolikhet olidligt spännande att  se vilka folk kommer rösta på, sen har vi ju juryn som kan ha en del andra ideer än vanliga folket. Det är ju nu även ett antal utländska jurymedlemmar som kan svänga rösterna lite annorlunda.