Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vår modebloggare Julia kommenterar Melodifestivalen.

När galan drog igång med en dans framförd av Meltzer och Zelmerlöw kunde jag inte hjälpa det – jag blev rädd. Skulle hela kvällen bli ett fiasko? Men Göteborg var laddat och kvällen blev en succé!

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Christine Meltzer & Måns Zelmerlöw: Paljetter är snyggt! Blev nästan lite chockad över Christines lite mer tuffa klädval. Varför var hon inte lika sockersöt som de andra två veckorna? Hon kanske ville se lite mer cool ut i storstan.  Måns körde på vitt, svart och rött. Lite tråkigt men fint!

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Alcazar: Direkt när låten började spela tänkte jag på ”Viva la Vida” av Coldplay. Jag tyckte deras kläder var konstiga… Fast jag hade inte förväntat mig något annat heller av Alcazar. Även om låten inte var den bästa så fick dom det att svänga ordentligt.

Johannes Bah Kuhnke: Tråkig klädsel och tråkig låt. Kändes som om jag hört låten förut… flera gånger.

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Elin Lanto: Ett ord – OJ! Men jo, jag gillade det. Hon hade fått med alla nyckelmaterial i sin catsuit – lack, transparent tyg och glitter/paljetter!  Låten i sig var sådär men refrängen var ju helt ok!

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Erik Linder: Kläderna är så tråkiga att vi går vidare…

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Getty Domein: Jag blev lite förvånad över hans klädval till låten. Men det gjorde inget! Han var snygg och låten var skön.

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Timoteij: Snygga brudar och snygga kläder! Konstigt nog var det första jag tänkte på att det var fyra kvinnliga versioner av Nordman. Fyra mycket mer klämkäckare versioner!

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Darin: Han har blivit en man och klär sig som en. Bra låt och Darin sjöng med inlevelse som hette duga. Hade blivit väldigt förvånad om han inte hade gått vidare till Globen.

Foto: Johan Valkonen / Photo Passion

Crucified Barbara: Såg ut som ett vanligt rockband. Coola tjejer! Kan tänka mig Timoteij i detta… på en maskerad.

Se länken för bilderna:  http://aftonkuriren.com/?p=42