Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Klätterteknik Safety & Training inviger nytt utbildningscenter i Jämtland

Klättertekniks lokaler kommer  i Ulriksfors business center i Strömsund, Jämtland.  Foto: Klätterteknik.
Klättertekniks lokaler blir i Ulriksfors business center i Strömsund, Jämtland. Foto: Klätterteknik.

För att bemöta det stigande behovet av GWO-utbildningar (Global Wind Organisation) i norra Sverige öppnar Klätterteknik , utöver sin befintliga Stockholmsanläggning, nu ett nytt specialanpassat träningscenter för detta.

Klättertekniks lokaler kommer att finnas i Ulriksfors business center i Strömsund, Jämtland, vilket är strategiskt riktigt då de kan leverera utbildningar på kundens hemmaplan.

Genom samarbete med Strömsundshälsan kan vi vid behov genomföra arbets-EKG och läkarundersökningar i anslutning till centret och på plats hos våra kunder.

Klätterteknik AB levererar en säker, effektiv och miljövänlig helhetslösning för arbeten där åtkomsten till arbetsplatsen är tidskrävande, kostsam eller svår med traditionella metoder. Vår metod ger minimala eller inga störningar av driften. Behovet av kostsamma och utrymmeskrävande byggställningar försvinner, vilket sparar både tid och pengar.

Klätterteknik Safety & Training erbjuder utbildningar i mastcertifikat, slutna utrymmen, linbaneevakuering, fallskydd, räddning, ropeaccess och arbete i vindkraftverk (GWO)

Klätterteknik AB är certifierade av IRATA, SPRAT och GWO. Vi är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg och Östersund.

Källa: Klätterteknik AB.