Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mix Megapol hade Möhippa i Kungsan med stor publik

Det var fullt med folk när Mix Megapol drog igång sin Möhippa i Kungsan på torsdagskvällen. Det var Adam Allsing, Gry Forsell och Anders Timell som var kvällens programledare. Med en massa kända artister som t.ex. ORUP, Style, Martin Stenmark, Ola, Broken Door och med ett antal festsugna möhippor på plats var det bara att festa loss.

Mix Megapols Möhippa inför bröllopet som förutom bra musik är en rolig tillställning med lite hyss och mycket kärlek. Adam och Gry är ju ganska roliga, men Anders han är ju nästan vulgär och  barnförbjuden ibland. Kan vara kul ibland men inte för ofta. En rolig grej de hittade på var en jakt på en 50 000 kr.-ring i en stor höstack. Det var ett antal killar som fick tävla om den åtråvärda och romantiska vinsten. De hade alla en speciell kvinna som de ville ge ringen till. De höll sedan på ett bra tag innan någon kunde hitta den där ringen.

På scen satt det fem blivande brudar som vunnit VIP-platser via hemsidan. De fick verkligen nära kontakt med artisterna under kvällen! De hade riktigt roligt och fick också vara med till slut och tävla. Den som vann blev belönad med en fin present, de fick VIP-plats på Ladies night längst fram vid scen, är ju perfekt för en het kväll med tjejerna.

Först ut var fyra killar som hette Fantastic Four. De är en sångkvartett som  sjunger mycket be-bop, soul och rock-n-roll-musik. De ser ut och rör sig som man tänker att ett sånt band ska göra med vita kostymer och så vidare. Men det är ju duktiga killar som kan sina klassiska melodier. Många kända covers för dem insatta. Känner igen några men kommer inte på titlarna.

Nästa artist är ingen mindre än Martin Stenmark med kollegan Tobias Gustavsson på gitarr. Han är ju en av våra  mest populära underhållare med deltagande både i melodifestival och Ladies night, förutom sina sköna musikframträdanden. Både tjejer och killar verkar gilla honom, många verkligen älskar honom!  Han gillar ju att showa lite också. Han spelar några av sina mest populära låtar inklusive en ny låt som spelades första gången igår.  Låtarna är ”Jag blundar” ,” Som en vän” och nya ”Everybody changes ”.

Style, de gamla 80-tals-ikonerna, kommer så klart köra sina klassiska hits som många verkligen älskar. De börjar däremot med en ny låt som heter ”Love killer”. Krister Sandelin och Tommy Ekman blir jättenöjda med publiken som sjunger med i deras hitar. Nästa låt är ” Hon har ett sätt” som många sjunger med i. Som en fabulös avslutning kör de  deras stora hit som de skrev redan när de var 10-års-åldern; ”Vill ha dig i mörkret”. Publiken uppskattar det enormt mycket och sjunger som tokiga.

Nästa band är ganska nytt , det är Gravitones med Alexander Bard. Han har dagen till  ära en ny look med nätstrumpor och kortbyxor. Han är ju en av våra mest produktiva artister inom modern disco-popmusik. Han hade ju stora framgångar med sina tidigare band så vi får se hur det går med den här då. De är alla svartklädda av någon anledning men deras musik är inte så svart i tonen. Första låten är ” Shameless” och verkar vara ganska populär, lite svårdefinierad pop. Sångaren är den enda av de tre som rör sig över scenen. Deras andra låt är ”The Counts”, som också är lite speciell, men det är ganska bra.

Sedan kommer Ola och kör sina sköna låtar för en mycket glad publik. Han är alltid så intensiv och energisk på scen, och sådant gillar ju vi. Han börjar med Melodifestivalhiten ”Unstoppable” och publiken sjunger gärna med i denna medryckande låt. Han rör sig över scenen hela  tiden och stannar gärna och poserar som en popstjärna. Han kör sen sin senaste singel som heter ”Overdrive” som är ganska bra med lite andra rytmer och akustiska inslag. Som avslutning kommer hans stora hit ”Natalie”.  ’-Den här låten är nog den av mina låtar som är  närmast hjärtat’ säger Ola. Den är ju redan en modern klassiker.

Ganska nya bandet Brooken Door är nästa upp på scen. De spelar såklart sin underbara rockballad ”Angel” som många verkar gilla i publiken. Det är en favorit verkligen, lite soft och sen med skönt drag i rösten, fick  gåshud. De spelar sen också sin nya singel ”Sunday morning” som är en riktig hit den också med lite mer power, funkar väldigt bra.

Sist ut är ingen mindre än popikonen ORUP. Han har ett massivt stöd från publiken. Han körde en låt som heter ”Tiden bara gick” som är mycket bra. Men det bästa är när han stänger av elgitarren och plockar fram en akustisk gitarr istället. ’ -Vi stänger av skivspelaren’ , som han säger själv. Sen följer ett medley av alla hans stora hits genom åren. Några exempel är ”Bara regn hos mig”, ”Stockholm” , ”Pojkarna på rad” och ”Jagad av vargar”. Mycket roligt och härligt att se ORUP  live igen. Det var en bra show ikväll kan vi ju helt klart säga.